TanislavM 
	    	Utilizator

TanislavM 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Georgiana Toflea	                   

Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? 
Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)
	                    Georgiana Toflea	                   

Buna ziua! Cum se calculează zilele de concediu medical la program de lucru inegal , in ture de 12/24? 
Mai precis , sâmbăta , duminica și zilele de ... (vezi toată discuția)

mihaelaardelean	                   

Buna ziua,
Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelaardelean	                   

Buna ziua,
Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)

Alexeelena	                   

Buna ziua, am avut CM de joi pana luni. Eram de servici si sambata si duminica
 Ce se intampla cu orele alea? Mai exact imi v a iesi norma orelor de lucru ? ... (vezi toată discuția)
	                    Alexeelena	                   

Buna ziua, am avut CM de joi pana luni. Eram de servici si sambata si duminica
 Ce se intampla cu orele alea? Mai exact imi v a iesi norma orelor de lucru ? ... (vezi toată discuția)