cum procedez daca mi am pierdut actele de identitate(certificat de nastere, buletin si pasaport )ma aflu in strainatate dar nu am rezidenta legala aici si vreau eliberarea unor duplicate
Mergeți la serviciul consular cel mai apropiat si cereți sa va dea o foaie de drum sa veniti in tara... înainte de asta mergeți la cea mai apropiată secție de politie ai declarați pierdute actele in împrejurări necunoscute si va da o dovada in acest sens. In tara cand veniti mergeți si faceti carte provizorie de identitate si cu aia mergeți si cereți duplicat certificat naștere. Cu certificatul de naștere mergeți si cereți cartea de identitate normala si pasaport. Succes!
Pasaport
stilvar
Datorita conjuncturilor eu, sotia si cei 2 copii minori trebuie sa mergem in Romania destul de repede.Copilul cel mic in varsta de 3 ani si 6 luni are ... (vezi toată discuția)
Acte
mogecri
As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)