avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte de identitate pierdute
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte de identitate pierdute

cum procedez daca mi am pierdut actele de identitate(certificat de nastere, buletin si pasaport )ma aflu in strainatate dar nu am rezidenta legala aici si vreau eliberarea unor duplicate
Cel mai recent răspuns: joanna12 , utilizator 20:26, 30 Iulie 2018
Mergeți la serviciul consular cel mai apropiat si cereți sa va dea o foaie de drum sa veniti in tara... înainte de asta mergeți la cea mai apropiată secție de politie ai declarați pierdute actele in împrejurări necunoscute si va da o dovada in acest sens. In tara cand veniti mergeți si faceti carte provizorie de identitate si cu aia mergeți si cereți duplicat certificat naștere. Cu certificatul de naștere mergeți si cereți cartea de identitate normala si pasaport. Succes!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Pasaport stilvar stilvar Datorita conjuncturilor eu, sotia si cei 2 copii minori trebuie sa mergem in Romania destul de repede.Copilul cel mic in varsta de 3 ani si 6 luni are ... (vezi toată discuția)
Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)