avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichet de gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichet de gradinita

Daca ai o autoutilitara si indemnizatie (ccc ) se vor pune la calcul? La noi daca ai masina nu iti da tichet pt copil la gradinita ...se ia in considerare k ai autoutilitara?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 29 Iulie 2018
Legea 248/2015
art.2
Stimulentele educaţionale se acordă copiilor din familii defavorizate în condiţiile în care sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele criterii:
a) copilul este înscris într-o unitate de învăţământ preşcolar, conform Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
b) venitul lunar pe membru de familie este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură, prevăzut de Legea nr. 416/2001privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare.

La stabilirea venitului net lunar pe membru de familie se ia in considerare si indemnizatia pentru CCC, alte bunuri nu se ia in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare tichete gradinita Zelina Zelina Suntem o familie de 4 persoane și copilul cel mare a început în acest an gradinita. As dori sa știu dacă el se încadrează pentru obținerea tichetelor ... (vezi toată discuția)
Criteriile de acordare ale tichetelor sociale pentru grădiniță camelianete camelianete Bună ziua, Am și eu o nelămurire. Am o fetiță care a împlinit 6 ani pe data de 13 octombrie ,și vreau să știu dacă poate se încadrează în ... (vezi toată discuția)
Sunt îndreptățită să primesc și alocație complementară? Violeta M Violeta M Buna daca sunt in concediu pentru cresterea copilului pana n doi ani ,am dreptu si la alocatie complementara?Multumesc (vezi toată discuția)