avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare tichete gradinita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare tichete gradinita

Suntem o familie de 4 persoane și copilul cel mare a început în acest an gradinita.
As dori sa știu dacă el se încadrează pentru obținerea tichetelor de gradinita dacă singurul venit al familiei este indemnizatia de creștere copil a mamei 1233 lei+ cele doua alocatii 84 lei și 200 lei pt copilul cel mic .
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2017
Zelina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 6 Octombrie 2017
La stabilirea venitului net lunar pe membru de familie, prevăzut la art. 2 lit. b) din lege, se iau în considerare toate veniturile impozabile și neimpozabile prevăzute de Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, inclusiv cele rezultate din obligațiile legale de întreținere față de copii și/sau față de părinți, pe care membrii acesteia le-au realizat în luna anterioară solicitării stimulentului educațional.

Venitul lunar pe membru de familie trebuie sa fie de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură, prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare. (n.m., 282 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichet de gradinita Mioara T Mioara T Daca ai o autoutilitara si indemnizatie (ccc ) se vor pune la calcul? La noi daca ai masina nu iti da tichet pt copil la gradinita ...se ia in considerare k ... (vezi toată discuția)
Criteriile de acordare ale tichetelor sociale pentru grădiniță camelianete camelianete Bună ziua, Am și eu o nelămurire. Am o fetiță care a împlinit 6 ani pe data de 13 octombrie ,și vreau să știu dacă poate se încadrează în ... (vezi toată discuția)
Alocatie pentru sustinerea familiei Tinabela Tinabela Buna ziua, Am o intrebare referitoare la stabilirea cuantumului alocatiei pentru sustinerea familiei: Se ia in considerare pensia de urmas a copilului dupa ... (vezi toată discuția)