avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Tata abuziv
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Tata abuziv

Buna ziua sunt o fata de 16 ani. Nu mai stiu ce sa fac tata ma descondisera na injura si isi bate joc! Nu ma ajuta cu absolut nimic, daca ii cer ceva fsce scandal, daca ma duc la munca cu ziua ies ceruturi. Cu mama este violent. In mine nu a mai dat de 3 luni dar ma face in toate felurile si imi spune ca nu voi ajunge nimic, cu prietenii nu am voie sa ma vad si acum vrea sa ma mute din camera mea, intr-o camera unde nu este nici lumina nici curent unde am stat cateva zile si m-am racit foarte tare pentru ca nu este izolata. Repet nu ma ajuta, nici mancare in casa nu cumpara, pe mama o tine aproape sechestrata nu o lasa la munca, pe mine ma termina psihic. Si cu fratii mei a facut la fel la aceeasi varsta si ia dat afara din casa. Va rog frumos sa imi spune-ti ce as putea face. In contidiile astea nu mai rezist.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:10, 29 Iulie 2018
Buna ziua,
Mama sa divorteze si sa solicite atat ea cat si dumneavoastra ordin de restrictie.
Se poate solicita in instanta acest ordin si nedivortata mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o problema cu tatăl meu. tatăl meu o înjură ... Ionuț199 Ionuț199 Buna seara, am o problema cu tatăl meu. Tatăl meu o înjură pe mama mea in continuu, sta izolată într-o cameră ca sa scape de gura lui, o amenință cu ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie-ordin de protectie DidinuSFI DidinuSFI Buna Seara! Ma numesc Florin si am 22 de ani . Locuiesc impreuna cu parintii mei. De cand ma stiu m-am confruntat cu violenta in familie. Tatal meu este ... (vezi toată discuția)
Ma ameninta ca ma da afara din casa cosmin87c cosmin87c Buna ziua am 24 de ani Am o problema cu tata care pot sa zic ca ii alchoolic ca ii beat tot timpu cand nu lucreaza sau lucreaza in tura de dimineata ... (vezi toată discuția)