avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Sunt divortata de sotul meu avem doi copii pt cel mic el a încasat stimulentul de inserție creste copil fiind în concediul de creștere copil și mergând la serviciu în continuare as vrea sa stiu pot merge la instanța pt a cere bani din acest stimulent care eu consider că normal ar trebui să revină copilului și nu părintelui plecat de acasă??

Alte discuții în legătură

Alocaţie pentru copii după divorţ FiatPronto14 FiatPronto14 Buna ziua, în cazul în care îndemnizaţia pentru copii se primeşte după tată (700 lei, 500 şi cu 200 de lei) şi soţia nu a lucrat în anii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu si sotia avem un copil de 1 an. eu iau 1500 lei ... Ktmi Ktmi Buna ziua! Eu si sotia avem un copil de 1 an. Eu iau 1500 lei stimulentul de insertie, mergand la serviciu in continuare. Urmeaza sa divortam. ... (vezi toată discuția)
Stimulent crestere copil oliviar oliviar Din 2017 sunt divortata de sotul meu cu care am 2 copii unul de 7 ani și unul de 1 și 8 luni dansul pt ce de al doilea primește stimulentul de inserție de ... (vezi toată discuția)