avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Norma europeana
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Norma europeana

Buna ziua
Ma intereseaza daca exista o norma europeana care reglementeaza continutul de THC in produsele derivate din canabis sativa- ulei,faina,seminte de canepa,etc,pentru ca aceste produse sa se poata comercializa in Romania.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 12:45, 5 Noiembrie 2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum droguri legale PatriciaPricop PatriciaPricop Buna ziua, Am o nedumerire si sper sa ma puteti ajuta. Intr-o seara, in scara unui bloc, 4/5 persoane consumau droguri legale(etnobotanice) in scara unui ... (vezi toată discuția)
Cbd in romania IFeelGood IFeelGood Buna ziua, De curand am dat peste acest site, https://www.justbob.shop/ . Intrebarea mea este, legislatia din Romania, permite comercializarea acestor ... (vezi toată discuția)
Lista plantelor de cultura permise in romania VladP VladP Unde pot gasi o lista cu plantele care se pot cultiva in Romania. Stiu ca exista o lista a plantelor care se pot importa. Ma intereseaza pentru cultura ... (vezi toată discuția)