avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SPOR SAU NU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SPOR SAU NU

POTRIVIT ACESTUI ARTICOL DIN oug 6/2007 SE ACORDA SI SPOR DE CONDUCERE ?
Art. 10. - Functionarul public care exercita cu caracter temporar pe o perioada mai mare de 30 de zile, in conditiile legii, o functie publica corespunzatoare categoriei inaltilor functionari publici sau categoriei functionarilor publici de conducere are dreptul la salariul de baza corespunzator functiei publice exercitate temporar, astfel cum este prevazut in statul de functii.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
Preda Dragos, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 5 Noiembrie 2009
Din ce citati, rezulta ca beneficiati pe perioada detasarii de salariul de baza corespunzator functiei publice exercitate temporar nu e vorba de nici un spor...
Articolul citat se refera numai la salariul de baza corespunzator functiei publice exercitate temporar , nu si la sporul de conducere.
Daca pentru functia publica de conducere respectiva este prevazuta si acordarea unui spor de conducere , atunci se va primi si acel spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica de conducere Preda Dragos Preda Dragos la salariul de baza a unui sef de birou numit temporar se mai adauga sporul de conducere? va rog sa maajutati cu interpretarea OUG 6/2007, art 10. Multumesc (vezi toată discuția)
Un functionar public trecut pe functie de conducere temporar luminita_l luminita_l un sef serviciu si-a depus demisia ,in locul lui a fost incadrat un alt coleg de serviciu care indeplinea conditiile conform legii 188/1999 si cu acordul ... (vezi toată discuția)
Spor de conducere corina mot corina mot doresc sa aflu care este perioada ,prevazuta de lege, pentru exercitarea unei functii de conducere temporare (vezi toată discuția)