avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functie publica de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functie publica de conducere

la salariul de baza a unui sef de birou numit temporar se mai adauga sporul de conducere? va rog sa maajutati cu interpretarea OUG 6/2007, art 10. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 19:47, 4 Noiembrie 2009
Ordonanta 6/2007 privind unele masuri de reglementare a drepturilor salariale a functionarilor publici pana la intrarea in vigoare a legii prvind sistemul unitar de salarizare


Art. 10. - Functionarul public care exercita cu caracter temporar pe o perioada mai mare de 30 de zile, in conditiile legii, o functie publica corespunzatoare categoriei inaltilor functionari publici sau categoriei functionarilor publici de conducere are dreptul la salariul de baza corespunzator functiei publice exercitate temporar, astfel cum este prevazut in statul de functii.


Cu alte cuvinte, aveti dreptul la salariul de baza aferent functiei.
Presupun ca la acest salariu de baza persoana care ocupa acest post beneficia de un spor de conducere aferent pozitiei/functiei ocupate.
Pe perioada in care detineti aceasta functie beneficiati de toate drepturile salariale ale functiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor sau nu Preda Dragos Preda Dragos POTRIVIT ACESTUI ARTICOL DIN oug 6/2007 SE ACORDA SI SPOR DE CONDUCERE ? Art. 10. - Functionarul public care exercita cu caracter temporar pe o perioada mai ... (vezi toată discuția)
Exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de Şef birou 1valeria 1valeria Buna seara! Sunt functionar public la o comuna, avand functia publica de executie inspector gradul profesional principal gradatia 3 clasa de salarizare 50. ... (vezi toată discuția)
Obtinere spor de stres valentin75 valentin75 sper ca pot primi informatii utile de la cei care stiu despre acest lucru .intrebare cum se obtine si care sant pasi legali care trebuiesc urmati pentru a ... (vezi toată discuția)