avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie scrisa de mana de catre mine dar fara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie scrisa de mana de catre mine dar fara semnatura mea.

Salut, sunt angajata la o firma si am cerut demisia, administratorul m-a pus sa scriu o declaratie de mana cu cateva puncte de confidentialitate si cum ca nu am facut anumite lucruri, daca vreau sa imi semneze demisia si o clauza de 10.000 euro, repet declaratia este scrisa de mana si NU este semnata deoarece inainte sa o semnez am cerut sa fac o poza la declaratie sa verific daca este loc de interpretare in acest timp declaratia a fost luata de catre administrator si nu doreste restituirea ei, are valoare juridica daca incearca sa faca o marsavie cu martori falsi etc pentru a ma obliga sa platesc aceea suma? (ii plac carcotele)
Eu sunt de buna credinta si de asta am si scris dar cand am scris suma dupa dictare( nu a vrut sa imi zica inainte continutul declaratiei) am cerut sa fac poza sa verific daca se poate interpreta si a luat-o fara sa mai semnez este doar scrisa de mine. Fara date din CI(cnp,serie,nr) decat Numele si prenumele si denumirea firmei respective si ocupatia mea. Tin sa mentionez ca am scris declaratia sub presiune.
Vreau sa stiu daca pot sta linistita..
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Georgi2144, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgi2144 , utilizator 18:45, 31 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici o valoare juridica,demisia nu trebuia sa o aprobe,era dreptul dvs.,decizia dvs unilaterala ,trebuia sa ia act doar.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa facem sa dovedim ca avem dreptate bodo gabriella bodo gabriella Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema destul de delicata pt noi. Logodnicul meu a fost data afara de la locul lui de munca luni. Tot atunci i s-a ... (vezi toată discuția)
Sondaje opinie in sat camelian camelian Am realizat niste sondaje de opinie in sat. Aveam la mine o legitimatie care era stampilata de frima si semnata cu numele meu trecut pe ea. Nu avea poza mea, ... (vezi toată discuția)
Desi programul de lucru este de 8 ore,se obliga a se sta inca aproape 8,voluntar Gyna Gyna Am ajuns la disperare!De ce sa fiu nevoita sa tac,sa rabd,pt. ca nimeni nu zice nimic?Daca am sa zic ceva ,a doua zi ma da afara.Altii mai curajosi si-au dat ... (vezi toată discuția)