Salut, sunt angajata la o firma si am cerut demisia, administratorul m-a pus sa scriu o declaratie de mana cu cateva puncte de confidentialitate si cum ca nu am facut anumite lucruri, daca vreau sa imi semneze demisia si o clauza de 10.000 euro, repet declaratia este scrisa de mana si NU este semnata deoarece inainte sa o semnez am cerut sa fac o poza la declaratie sa verific daca este loc de interpretare in acest timp declaratia a fost luata de catre administrator si nu doreste restituirea ei, are valoare juridica daca incearca sa faca o marsavie cu martori falsi etc pentru a ma obliga sa platesc aceea suma? (ii plac carcotele)
Eu sunt de buna credinta si de asta am si scris dar cand am scris suma dupa dictare( nu a vrut sa imi zica inainte continutul declaratiei) am cerut sa fac poza sa verific daca se poate interpreta si a luat-o fara sa mai semnez este doar scrisa de mine. Fara date din CI(cnp,serie,nr) decat Numele si prenumele si denumirea firmei respective si ocupatia mea. Tin sa mentionez ca am scris declaratia sub presiune.
Vreau sa stiu daca pot sta linistita..
Multumesc anticipat.