avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am dat in judecata pentru recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost termenul in care s-a stabilit sa suntem indreptatiti sa ne recuperam banii. De atunci , insa, nu am mai primit nimic. Ce se intampla, ce proceduri ar trebui sa facem ca sa ne recuperam banii mai repede?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto MDMM MDMM Buna ziua! Am dat in judecata pentru recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost ultimul termen in care s-a stabilit k suntem indreptatiti sa ne primim ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto MDMM MDMM Buna seara! Am dat in judecata pt.recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost ultimul termen la care am primit răspuns afirmativ cum ca, suntem ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul bogdan1901 bogdan1901 Buna seara! Povestea incepe asa: In toamna lui 2011 am contactat un avocat pt a actiona in instanta statul pentru recuperarea taxei auto in valoare de aprox. ... (vezi toată discuția)