avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua! Am dat in judecata pentru recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost ultimul termen in care s-a stabilit k suntem indreptatiti sa ne primim banii inapoi. De atunci insa, nu am mai primit nimic. Ce proceduri ar trebui sa urmam ca sa ne primim banii mai repede?
Cel mai recent răspuns: MDMM , utilizator 21:55, 4 August 2018
Ati pus in executare acea hotarare ?

Credeti ca statul va pune din propria initiativa hotararea in executare ?
Pai avocatul ne-a zis k trebuie sa asteptam, ce , cat si pentru ce , nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto MDMM MDMM Buna seara! Am dat in judecata pt.recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost ultimul termen la care am primit răspuns afirmativ cum ca, suntem ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto MDMM MDMM Am dat in judecata pentru recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost termenul in care s-a stabilit sa suntem indreptatiti sa ne recuperam banii. De ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare - sentinta definitiva biti biti Buna ziua , Am hotarare judecatoreasca definitiva pentru restituirea taxei auto pe care am platito in iulie 2009 . Pe data de 11 ianuarie 2012 am depuso la ... (vezi toată discuția)