Buna seara! Am dat in judecata pt.recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost ultimul termen la care am primit răspuns afirmativ cum ca, suntem indreptatiti sa primim banii inapoi. Intrebarea mea este : " De ce nu am mai primit nimic de atunci si ce ar trebui sa facem ca sa ne recuperam banii mai repede?" Avocatul nostru ne-a zis k trebuie sa asteptam sa primim un plic pentru a putea face pasii urmatori pentru primirea banilor. Teama mea este sa nu "se fi facut " ceva si sa nu ne mai primim banii. Multumesc!
Veti primi si sentinta daca ati dat in judecata desi trebuia sa o fi primit o pana acum.
Dar pana la 31 august,ca ati dat in judecata sau nu,aveti dreptul printr-cerere adresata A.n.a.f.sa va recuperați c/val.taxei.Si daca aveti sentinta sa o atasați.Fara alte acte.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018 avocat, Avocat
Recuperare taxa auto
MDMM
Buna ziua! Am dat in judecata pentru recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost ultimul termen in care s-a stabilit k suntem indreptatiti sa ne primim ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto
MDMM
Am dat in judecata pentru recuperarea taxei auto. In 23 ianuarie 2018 a fost termenul in care s-a stabilit sa suntem indreptatiti sa ne recuperam banii. De ... (vezi toată discuția)