avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... date de contact
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

date de contact

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un numar de telefon sau o adresa de mail pentru d-na judecator diaconu alina
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 22:14, 9 Ianuarie 2024
Dosarul dvs. probabil vizeaza o incuviintare a executarii. Momentan nu a inceput executarea silita. Daca nu reusiti sa dati de executor, asteptati actele si veti vedea datele de contact in antet. Cu mentiunea ca exista posibiltiatea contestatii in cazul in care executarea este abuziva.
Locuiesc în apt proprietate al sorei mele plecata în străinătate de mai mulți ani cu acordul ei verbal. Cum pot sa îmi stabilesc domiciliul la adresa respectivă în condițiile în care ea nu poate veni sa facă forme legale de întrare în spațiu.
Roagă-o să-ți trimită o procură specială prin consulatul României din țara unde locuiește.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ... Alexandra Alf Alexandra Alf Bună seara. Am grija de apt sorei mele stabilite în străinătate ( achit facturi, fac reparații, dotări etc) inca din 1991. Locuiesc efectiv în el din ... (vezi toată discuția)