avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consultanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consultanta

eu am avut actiuni la firma de marmura marmosim simeria si din 1995 nu mai stiu nimic de actiunile mele si nu am primit nimic nici o foaie sau ceva care sa ma instinteze ca nu mai am accela actiuni.cum pot sa aflu daca mai am ?actiunile leam primia la actiunea cuponul si atunci nu eram maritata si eram pe numele de fata .ce-mi recomandati
Cel mai recent răspuns: Dorinel02 , utilizator 18:39, 23 Septembrie 2020
Daca nu le-ati cesionat pana acum, actiunile trebuie sa existe in continuare la Marmosin Simeria. Intreprindeti demersuri la societate pentru a vi se comunica situatia cuponului dumneavoastra de actiuni, la ce pozitie va aflati in registrul actionarilor. Intrebati cand a fost ultima data cand sa-u stabilit si repartizat dividende de catre societate. Dividendele neridicate timp de trei ani se reinvestesc in activitatile de investitii ale societatii.
Dovada faptului ca dvs. sunteti una si aceiasi persoana cu cea inscrisa in cuponul de actiuni o faceti cu cartea de identitate, certificatul de nastere si certificatul de casatorie.
Sunt în aceeași situație tot la Marmosim, ultimele dividende le-am primit în 2008 prin BCR, de atunci nimic. Să înteleg că dividendele reinvestite sunt pierdute? Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dividende cuvenite C P C P Buna seara, Sunt titularul unui cupon de actiuni datat martie 1997, la o societate de actiuni din Bucuresti. Nu am primit niciodata dividende. De curand, de ... (vezi toată discuția)
Contracte succesive de vanzare actiuni ContSters56278 ContSters56278 Daca in trei contracte succesive de vanzare cumparare de actiuni se mentioneaza ca "dividendele neridicate pana la data transmiterii actiunilor se cuvin ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in spania si as vrea sa-mi vand actiunile. stefan ion1956 stefan ion1956 eu locuiesc in spania de 22 de ani si asi vrea sa imi iau dividentele de la SIF Oltenia si sa vand doua cupoane(almeu si al sotiei)cu ce pret se vind ... (vezi toată discuția)