Am cumparat o casa si vecinu de langa mine a obtinut autorizatie de constructie mansarda, pe baza unui acord pe care il avea de la fostul proprietar al casei pe care am cumparato.
Intrebarea este daca in momentul de fata cand omu a terminat lucrarea mai pot face deja, el avand o distanta fata de linia de proprietate de 1-2 metri.
Dosarul a fost depus înainte dar ia respins, apoi nu știu exact ce a făcut. Știu doar sigur 100% ca ia respins de 2 3 ori, din care odată când eram eu proprietar. Precizez faptul ca imobilul a mai fost vândut de 2 ori după ce a primit acordul, mai exact nu cel care a vândut ultima data ia dat acordul.
Ciudat. Ar trebui sa va consultați totuși cu un avocat. Dar înainte de asta, o întrebare: la ce va folosește sa i Anulați autorizația si sa i desființați mansarda?... asa om sunteti Dvs?... nu va multumiți sa își pună Vecinul geamuri mate?
Nemultumit de vecini, simplu. Dansi din ce am discutat nu sunt incantati sa imi dea acordul sa construiesc si eu pe toata suprafata, si au impresia ca daca sau vazut cu saci in car, sunt la mana lor.
Nu este vorba de rautate si absolut nimic, dar ei nu au avut bunul simt cand le-am spus sa discutam cum facem geamurile, ca daca pe viitor cand voi construi si eu sa am si eu loc unde sa pun geam.
Am inteles acum. Simplu ce aveți de facut. Ii arătați culpa lui, faptul ca puteți cere foarte usor anularea autorizației de construire si desființarea construcției. Si discutați atunci cu privire la ce aveți Dvs nevoie. Pentru a nu va deranja reciproc, puneți amândoi geamuri mate. Iar dacă nu va înțelegeți sub nici o forma cu elanul puteți șicana cu procese inclusiv proces prin care sa supliniți acordul lui pentru construcția dvs
Dreptul la intimitate
jon85
un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)
Ferestre vecin
melaniat
Buna ziua!
Am si eu o intrebare legata de distanta intre proprietati si despre ferestrele vecinului .
Casa lui este construita la o distanta de aproximativ ... (vezi toată discuția)