avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere Outlet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere Outlet

Buna ziua,

As vrea sa deschid un magazin outlet. Va rog sa îmi spuneti care sunt pașii care trebuie parcurși și costurile aproximative ale autorizațiilor?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: spanky , utilizator 14:09, 3 Octombrie 2019
Buna ziua. Ce veti comercializa in magazinul outlet? Unde?
Buna ziua. As vrea un magazin outlet de imbracaminte diverse branduri. Magazinul va fii in Satu Mare.
Buna seara.Doresc sa deschid un magazin outlet imbracaminte diverse branduri.Vreau sa stiu daca pot vinde fara certificat de conformitate doar cu factura.Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2018
Janina Mrciuc, utilizator
buna ziua ...scuze daca deranjez...a ti reusit sa deschideti un outlet ?cum a ti procedat ?care sunt pasii? m ar interesa si pe mine in constanta..multumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
spanky, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte Bota32 Bota32 Buna ziua . As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte (cu mai multe Branduri) as vrea sa le vând și in magazin și in online . Vreau sa cumpăr hainele ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin de tip outlet, magazin in care sa comercializez haine de firma . As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Magazin tip outlet thebubycko thebubycko Buna ziua! A dori sa deschid un magazin cu haine exclusiv de firma (HAINE ORIGINALE 100% ).Firme cunoscute,cum sunt : (Zara,Mango, Nike, Converse, Desigual, ... (vezi toată discuția)