avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul luat la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul luat la serviciu

Buna ziua, este o problema grava daca tin copilul la serviciu timp de o ora? intrucat nu am cu cine sa-l las fiindca tatal incepe serviciul la 16, iar eu il termin la 16.30. Seful mi-a adus la cunostinta astazi ca nu e bine ce fac si ca imi fac probleme daca il mai aduc, desi i-am explicat ca nu am cu cine sa-l las...
Va rog sa-mi ziceti daca este vreo cale legala si ce probleme pot sa-mi fac daca tin fetita timp de o ora sau doua la locul de munca. Precizez ca lucrez ca functionar public la o primarie.
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 08:26, 6 August 2018
Lasati l la un coleg colega de gradinita 1 ora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea din invatamant liviu333 liviu333 Va salut cu tot respectul avocat.net Revin iar la dvs. pentru a-mi clarifica situația în care se afla fetita mea, cu o întrebare aparent banala pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare grădiniță minor fără acordul tatălui CostinIancu CostinIancu Buna ziua, In cazul de autoritate parinteasca comuna cu domiciliul minorei (5 ani) la mama, aceasta din urma poate schimba gradinita copilului fara acordul ... (vezi toată discuția)