avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot cere prin email sa aflu ce acte s-au depus la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot cere prin email sa aflu ce acte s-au depus la dosar?

Pot cere la judecatorie prin email sa aflu ce acte s-au depus la dosarul in care sunt parte? M-ar interesa si continutul lor....Nu sunt in localitate si nu am cum altfel.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 12:11, 3 August 2018
Cum adica ingras porcul? Pana pe 14 mai sunt atatea zile. Am facut ieri cerere sa mj se transmita actele depuse exemplarul meu. Mai nou instantele uita sa le trunita nu stiu de ce. Multumesc.

DenisRif a scris:

Faceti o procura cuiva sa faca copii de la dosar ca alta solutie nu exista in afara faptului de a va prezenta personal iar pentru termenul din 14.08.2018 depuneti scris si eventual cereti si termen pentru a depune concluzii scrise...
Nu stiu de ce Ingrasati porcul in ajunul Craciunului cum se spune daca ziceti ca este ultimul termen

PAI ATUNCI NU VA EXPRIMATI CORECT ...
Ati afirmat ca la data de 14.08.2018 ESTE ULTIMUL TERMEN ...Adica s-ar judeca fondul si ar ramane instanta in pronuntare ...De aceea spuneam de agitatia de a cunoaste ce contine dosarul cauzei in ultimul termen de judecare.....In rest nu prea aveti alternative decat cele expuse de a intra in posesia actelor depuse de partea adversa...

PRACTIC APARAREA SE FACE PRIN INTAMPINARE ...DAR MA ROG LUCRURILE IN CAZUL DVS SUNT TOTAL NECLARE SI NU VREAU SA-MI DAU CU PAREREA...BAFTA !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă la o instanță civilă de divorț avocatul ... fotbalistu90 fotbalistu90 Bună ziua, dacă la o instanță civilă de divorț avocatul a depus un raport de evaluare psihologică prin e-mail , mai este necesar să îl mai aducă și ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Bundy Bundy Buna ziua, Am platit o avocata din Bucuresti ca sa ma reprezinte in Cluj intr-un proces, ( ca sa cheme in judecata pe cineva pentru raspundere ... (vezi toată discuția)