avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cedare boxa impreuna cu vanzare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cedare boxa impreuna cu vanzare apartament

Buna ziua,
problema sta in felul urmator: Acum vreo 20 de ani am construit o boxa la parterul blocului sub niste scari. Boxa nu ingradeste niciun acces pentru nimeni. Nu am nicio autorizatie de la nimeni.La momentul respectiv nimeni nu a avut nicio obiectie. Acum un an am vandut apartamentul, iar boxa am dat-o gratis la un vecin existent deja in bloc deoarece cumparatorul nu si-a exprimat dorinta de a avea boxa(nici nu a ntrebat macar daca avem asa ceva). Dupa aproximativ un an de la vanzarea apartamentului, cumparatorul a aflat de boxa pe care am avut-o si acum a facut reclamatie la asociatia de proprietari si doreste acea boxa. Intrebarile mele sunt:
1. Eram eu obligat sa ii dau si boxa aceea cand am vandut apartamentul?
2. Pot eu, cel care am facut-o acum 20 de ani sa primesc vreo amenda, sau altceva, pentru constructia ei fara autorizatii sau ca am cedat-o altui vecin?
3. De dat, am dat-o la alt vecin fara bani si fara sa fac vreun act(nici nu avea rost atata timp cat pe boxa nu am niciun act de prorietate sau altceva).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_b11 , utilizator 05:59, 7 August 2018
Multumesc de raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun - boxa camism camism In urma cu aproximativ 5 ani am cumparat un apartament intr-un bloc de locuinte. Tot atunci am primit un spatiu intr-o boxa, spatiu pe care il impart cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o parere! locuiesc intr-un ... TJohn TJohn Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere! Locuiesc intr-un bloc vechi si la subsol sunt improvizate boxe, fara o hotarare a asocietiei sau alte ... (vezi toată discuția)