Buna ziua,
problema sta in felul urmator: Acum vreo 20 de ani am construit o boxa la parterul blocului sub niste scari. Boxa nu ingradeste niciun acces pentru nimeni. Nu am nicio autorizatie de la nimeni.La momentul respectiv nimeni nu a avut nicio obiectie. Acum un an am vandut apartamentul, iar boxa am dat-o gratis la un vecin existent deja in bloc deoarece cumparatorul nu si-a exprimat dorinta de a avea boxa(nici nu a ntrebat macar daca avem asa ceva). Dupa aproximativ un an de la vanzarea apartamentului, cumparatorul a aflat de boxa pe care am avut-o si acum a facut reclamatie la asociatia de proprietari si doreste acea boxa. Intrebarile mele sunt:
1. Eram eu obligat sa ii dau si boxa aceea cand am vandut apartamentul?
2. Pot eu, cel care am facut-o acum 20 de ani sa primesc vreo amenda, sau altceva, pentru constructia ei fara autorizatii sau ca am cedat-o altui vecin?
3. De dat, am dat-o la alt vecin fara bani si fara sa fac vreun act(nici nu avea rost atata timp cat pe boxa nu am niciun act de prorietate sau altceva).
Multumesc
Spatiu comun - boxa
camism
In urma cu aproximativ 5 ani am cumparat un apartament intr-un bloc de locuinte. Tot atunci am primit un spatiu intr-o boxa, spatiu pe care il impart cu ... (vezi toată discuția)