Buna ziua! Am o problema cu vecinul de langa mine, respectiv mi-a astupat iesirea de ventilatie pentru hota si baie. Peretele este inspre curtea lui. Este posibil asa ceva. Multumesc
Buna ziua,
Incercati sa vedeti daca au fost incalcate prevederile art. 615 si 616 C.Civ.
Incercati apoi, functie de cione ce a incalcat sa va intelegeti fie civilizat fie in instanta.
Da ! Pentru unii cu obraz gros, este posibil. Asta arata cam cum intelegem unii dintre noi notiunea de "proprietate". Repet, nu e chestie de nicio lege, este vorba de mentalitati cocalaresti. Asta sub rezerva ca vecinul dumneavoastra nu doreste sa construiasca, lipit de peretele dumneavoastra, situatie in care are acest drept.
Solutia cea mai putin costisitoare este sa dirijati aerisirea de la hota si de la baie prin montarea unui cos de evacuare pana la o inaltime superioara inaltimii constructiei vecinului.
Vecinul nu poate fi obligat sa preia mirosurile de la aerisirile din baia si bucataria dvs. in conditiile in care cele doua constructii sunt apropiate si curentii de aer preponderenti sunt spre proprietatea vecinului.
Montare hota.
Costy16
Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire?
Este legal acest lucru?
Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)