avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Automatizare Locuinte, Case SMART, Instalare Produse ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Automatizare Locuinte, Case SMART, Instalare Produse Smart

Buna ziua, am si eu nevoie de sfatul dvs. Vreau sa imi deschid o firma care sa reprezinte titlul acestei intrbari. Ce cod CAEN ar trebui sa reprezinte in prima faza firma mea.
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 13:36, 3 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va recomandam sa includeti de la bun inceput mai multe coduri CAEN relevante. Astfel, evitati cheltuieli suplimentare ulterioare, cand ati face actualizari, adaugand activitati. Dintre cele mai apropiate va putem mentiona acum CAEN 4399 si 4329.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin de jucarii si pe langa acestea as mai vrea sa comercializez : papuci din plastic Disney , sepci si palariute ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma kuky666 kuky666 buna seara, vreau sa-mi infiintez o firma de spalat covoare si vreau sa stiu pe urma in timp daca o sa-mi mearga afacerea pot face pe acceasi firma si ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar pentru firme it aling aling Buna ziua! Detin o firma IT, cod CAEN 6201. As dori sa stiu daca mai trebuie sa platesc impozit forfetar. Am gasit pe alte site-uri ca doar anumite ... (vezi toată discuția)