avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tichetele de calatorie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tichetele de calatorie

Exista posibilitatea despăgubiri biletelor de călătorie neutilizare de către pensionari?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 5 August 2018
Nu mai exista aceasta facilitate.

Art.4 din O.U.G. nr.71/2004 privind acordarea unor facilităţi familiilor de pensionari s-a abrogat in anul 2009.

art.4 - abrogat
Începând cu anul 2008 pensionarii beneficiază de o compensare în bani pentru tichetele de călătorie pe calea ferată neutilizate.
Sa inteleg deci ca biletele de călătorie neutilizate sunt bune de aruncat?!... sau din 2008 se compensează în bani? Dacă e așa, cum se poate proceda pt obținerea banilor? Este vorba de mai multi ani, cand nu au fost utilizate aceste bilete.
Multumesc!
Cornel Vasile a scris:

Nu mai exista aceasta facilitate.

Art.4 din O.U.G. nr.71/2004 privind acordarea unor facilităţi familiilor de pensionari s-a abrogat in anul 2009.

art.4 - abrogat
Începând cu anul 2008 pensionarii beneficiază de o compensare în bani pentru tichetele de călătorie pe calea ferată neutilizate.

Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
cernatlarisa@, utilizator
Nu se mai pot compensa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - valorificare tichete cfr nefolosite fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Unde se pot valorifica tichetele de calatorie pe calea ferata OG 2005 nr 71/2004 ,.,in cazul daca toate tichetele sant neatinse din anul 2017,.,,.? Cer ... (vezi toată discuția)
Cupoane gratuite pensionar diana24 diana24 Buna ziua, Bunicul meu imi poate da cupoanele gratuite pt CFR? Am inteles ca se face o imputernicire la notar. Aceasta imputernicire este valabila si daca ... (vezi toată discuția)
Tichete pensionari Roxana Craciun Roxana Craciun Poate sotul/sotia pensionar(a) sa circule cu tichetele de călătorie ale celuilalt? In baza cărei legi? Mentionez ca niciun sofer de microbuz care asigura ... (vezi toată discuția)