avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Înființare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Înființare executare silita

Dac am înființare executare silita pe apartament , eu ca proprietar îl pot vinde ? Iar în momentul când iau avansul sa plătesc toate datoriile și sa nu mai figureze scris în cartea funciara ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:47, 4 August 2018
Studiati legea darii in Plata...Asa pur si simplu nu-l puteti vinde legal si oricum este notificat la cartea Funciara ca ipotecat
Da. Il puteți vinde. Cereți in avans cat aveți de plata sa stngeti ipoteca. Dupa aceea, la încheierea contractului de vânzare cumpărare diferența.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum stiu daca un imobil este ipotecat? stelutanicoleta stelutanicoleta Buna seara! intentionez sa cumpar un apartament. proprietarul are datorii foarte mari la intretinere si nu le mai poate achita. Este de acord sa ii platim ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un apartament ce urmeaza sa fie executat silit me_ me_ Buna, Am inchiriat un apartament pentru 12 luni, am si achitat pentru toata perioada, iar astazi am primit in posta un avertisment de executare silita ... (vezi toată discuția)
Pot vinde un apartament ipotecat? Catalinv Catalinv Buna seara am si eu o intrebare, as vrea sa vand un apartament care e girat pt un imprumut de la o banca ... se poate vinde ?! (vezi toată discuția)