avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Evacuare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Evacuare

Buna ziua. Ma numesc Mariana Bahnarel si locuiesc intr-un bloc construit in anul 1987, bloc prevazut cu uscatorie, spatiu comun din care fiecare locatar are cota parte, pt care se plateste impozit. In acest spatiu s-a instalat, tot prin anii 1980, asociatia de locatari. Locatarii au nevoie de aceasta dependinta, dar asociatia nu vrea sa paraseasca spatiul. Mentionez ca acestia nu platesc nimic pt spatiul respectiv (25 mp), in plus suntem deranjati de traficul intens prin scara intrucat la aceasta asociatie sunt arondate 10 blocuri. Cei care vin la asociatie defecteaza interfonul, fac galagie, fac mizerie. Va rog sa imi spuneti cum am putea recupera spatiu in mod legal. Mentionez ca niciun vecin nu a semnat vreun contract cu asociatia ca aceasta sa poata folosi spatiul nostru, ei s-au instalat abuziv inainte de 1989.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 17:00, 8 August 2018
Gref
v-am lasat un mesaj privat
Nu am primit mesajul

Gref a scris:

Nu am primit mesajul

Mai incercam ...
Totusi, cautati si in "Spam" deorece ... se mai intampla uneori.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la asociatia de proprietari Amariei Alin dumitru Amariei Alin dumitru spatiu comercial din contructie la parterul unui bloc, cu intrare separata fata de locatari, cu bransament separat la apa si contract de apa-canalizare cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pt. asociatia de proprietari Petrus1731 Petrus1731 Am urmatoarea nelamurire: O camera situata la parterul unui bloc ca sa poata fi inchiriata de Asociatia de proprietari pentru sediu, legal cu contract de ... (vezi toată discuția)
Lift steiner_ahnrcs steiner_ahnrcs Suntem un ONG. Asociatia Handicapatilor Neuromotor Resita(www.ahncs.eu) Sediul nostru este propritatea Asociatiei intrr-un bloc cu 10 nivele. Intrarea in ... (vezi toată discuția)