avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatăl meu ne-a scos afara pe mine și pe mama din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatăl meu ne-a scos afara pe mine și pe mama din casă .

Am fost scoasă împreuna cu mama din casa și amenințate de tata cu moartea . Am sunat la poliție , au venit , dar nu s-a întâmplat nimic , iar noi nu putem merge acasa de frica lui . Cum ar trebui sa procedez și ce ar putea păți el ? El are mai multe plângeri facute de alte persoane , fiind un om violent. Menționez ca l-am înregistrat de multe ori când dădea in mine și când mă înjura
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
Alina123456789, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:31, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati emiterea unui ordin de protectie, cu evacuarea din casa a tatalui dvs. Depuneti totodata o plangere penala la politie.
Mulțumesc frumos !
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
Alina123456789, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un formular tipizat (il gasiti la o simpla cautare pe net) pe care il depuneti la judecatoria de care tineti cu domiciliul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitați emiterea unui ordin de protecție în temeiul legii 217/2003, formulați totodată o plângere penală către Parchetul competent, solicitând și daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil violent major dat afara din casa ce cale sa urmez? tudor5200 tudor5200 Am o fata majora care dupa divort,sa intors in casa parinteasca,acum face presiuni pe mine sa vand casa in fiecare zi,cearta ,scandal,sare la bataie,am chemat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani,și ... Scurtu Ana Scurtu Ana Bună ziua, sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani,și as vrea sa părăsesc domiciliu conjugal ,deoarece exista numai certuri,și as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Sunt amenințată cu moartea prin mesaje dar mi-e teamă să fac plângere la poliție. nu știu cum să procedez, am altă variantă de rezolvare a problemei? ContSters452058 ContSters452058 Recent am fost amenintata prin mesaje cu moartea. Sunt in oras strain, nu am familie si nici prieteni acolo cu care as putea vorbi. Mi-e frica sa scriu la ... (vezi toată discuția)