avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Liberarea conditionata - CONTESTATIE LA AMANARE - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Liberarea conditionata - CONTESTATIE LA AMANARE - AJUTOR!!! Pocurorul solicita admiterea cererii!!!

Salut!

Am avut surpriza sa primesc o amanare la cererea de liberare conditionata DESI REPREZENTANTUL MINISTERULUI PUBLIC A SOLICITAT ADMITEREA cererii mele.
Fiind propus IN UNANIMITATE pentru liberarea conditionata de catre comisia de la penitenciar si indeplinind TOATE conditiile prevazute de lege, instanta a RESPINS cererea mea si a fixat termen de reinoire a cererii peste 3 luni.
Au trecut 2 luni si voi merge la contestatie la Tribunal...

Oare e posibil sa mi se respinga contestatia?

Cum credeti ca ar trebuii sa abordez motivele contestatiei mele?

Astept orice sfat din partea voastra.
Buna seara,
nu se pot da sfaturi in afara cunoasterii situatiei dvs. Cel mai bine ar vfi sa aveti avocat ales.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata ghermancristina ghermancristina va rog sa mi dati un sfat sau ajutor in data de 24 iulie sotul meu a intrat in comisia de eliberare conditionata,unde a fost amanat 2 luni pe motivul unor ... (vezi toată discuția)
Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata alexandra_iuhas alexandra_iuhas sotul meu are un mandat de 3 ani. Are deja executat 1 an si 10 luni plus 4 luni castig, in total 2 ani si 2 luni. Prima comisie de liberare a avut-o pe 19 ... (vezi toată discuția)