avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finanțare educațională
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finanțare educațională

Bună seara,

Mă tot gândesc de vreo 2 ani cum sa fac sa deschid un centru educațional menit să ajute persoanele defavorizate. Locuiesc de aproape 13 ani in Anglia și am rămas uimită de cat de ușor o persoană își poate schimba viața la orice vârstă, de aici și idea. As vrea ceva care sa ofere posibilitatea celor care nu au terminat școala din diverse motive sa poate relua studiile și să poată urma cursurile de calificare/recalificare profesionala. Un centru care poate schimba vieți, care poate oferi oportunități și celor mai puțin norocoși. Din păcate nu dețin fondurile necesare și nici nu am idee de unde sa pornesc pe acest drum. Se pot accesa ceva fonduri europene sau granturi?

Va mulțumesc anticipat!
Costina Babanau
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 21:10, 5 August 2018
Programul Start Up ar putea fi o solutie, cu maxim 200,000 de lei (cam 43,000 Euro) finantare nerambursabila asigurata pentru un solicitant, la concurenta cu alte proiecte depuse. Se finanteaza maxim 10,000 de proiecte, prioritare fiind domeniile de productie, industrii creative si activitati printre care si cele educationale. De asemenea, pentru educatie se pot accesa si linii din POCU, insa acolo este necesara confinantarea.
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
ContSters487475, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila peraspera peraspera Parca era vorba sa se acorde pentru deschiderea de gradinite particulare?! (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)