avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru P.F.A
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru P.F.A

Buna ziua,
Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene?
Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si electrocasnice mici.
M-am gandit la o idee de afaceri ,care sa ma ajute sa prosprer in domeniu atat financiar dar si pe plan profesional,predand pe mai departe stafeta unei generatii mai tinere.
Daca pe p.f.a nu se poate,credeti ca modificarea statutului firmei ma ajuta pentru a lua aceste fonduri?

Va multumesc,anticipat pentru un raspuns competent.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:24, 20 Ianuarie 2014
Daca locuiti in mediu rural, da, aveti sanse sa luati fonduri europene prin programul de dezvoltare rurala PNDR. Momentan, Masura prin care ati putea accesa fondurile, este inchisa, dar urmariti cand incep depunerile de proiecte pe noile programe 2014-2020.
Daca locuiti in mediul rural, interesati-va daca localitatea dv. face parte dintr-un GAL-Grup de Actiune Locala, si cereti informatii celor din conducerea GAL-ului.
Daca locuiti in mediul urban, in sfera serviciilor de acest fel, este mai dificil de intrunit conditiile.
Cereti relatii unui consultant referitoare la diverse programe guvernamentale care ofera fonduri pentru tineri, start-up-uri, etc.
Puteti infiinta un SRL si puteti sa accesati programul START. Aceste programe guvernamentale au acoperire in toate zonele, urban sau rural. In programul pe 2013 suma AFN a fost de 100.000 lei, in procent de 70% din valoarea totala a proiectului. Ca SRL, am dedus ca sunteti trecut de 35 ani, veti mai putea accesa programele europene din perioada 2014-2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)