As dori as stiu ce reprezinta "fond chirii", pe care administratorul l-a trecut pe lista de intretinete si unde mi-a impus suma de plata de 100 RON. Precizez ca e prima data cand mi-a trecut o astfel de cheltuiala, insa celorlalti proprietari nu! I-am cerut clarificari, dar "e in concediu" 2 saptamani, iar eu at trebui sa achit intetinerea ca sa nu intru in penalizari. Mentionez ca nu am inchiriat niciodata nimic de la asociatia de proprietari din care fac parte de mai bine de 1 an. Multumesc!
Odată ce sumele din Bugetul anual anual al Asociației trebuiesc votate de A.G., este evident că acea decizie a Comitetului Executiv este nulă, deoarece nu s-a cerut consimțământul proprietarilor în Adunarea Generală anuală.
Cum au băgat acea sumă în Bugetul anual, dacă nu s-a votat în A.G. ? Trebuie să vă returneze banii înpoi, dacă vi i-au luat deja pe listele de plată.
Faceți o plângere mai întâi către șefii Asociației dvs., în care să invocați și faptul că orice sumă ar trebui votată și aprobată în Adunarea Generală anuală, nu poate decide o mână de oameni ce sume intră sau ies dintr-o Asociație de Proprietari !
Multumesc. Aveti perfecta dreptate. Eu nu am achitat aceasta suma si n-as vrea s-o fac, insa ei imi vor percepe penalitati. Suma este trecuta distinct in cuantumul intretinerii pe luna iunie si se intituleaza "Fond chirii", percepandu-se incepand cu aceasta luna celor care avem antene amplasate pe propriile balcoane, prin citez" decizia CEX, pentru .ca folositi fatada blocului"!!! Cu presedintele nu se poate discuta omeneste, cu atat mai putin cu administratorul, ambii fiind de o aroganta incredibila! Ar trebui sa achit aceasta suma si, ulterior, dupa solutionarea situatiei, sa solicit returnarea sumelor? Caci ei imi vor percepe lunar aceasta suma, atat timp cat am aceasta antena, in INTERIORUL balconului meu! Multumesc!