avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sicanare in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sicanare in trafic

Buna ziua!
Am intampinat o problema:
Azi am fost sunat de o doamna politist sa ma prezint la sediul politiei pentru o sicanare in trafic.
Imi puteti spune ce as putea pati daca se adevereste?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 22:02, 30 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce mandru esti.
Soferii ca tine merita suspendati pe viata, din cauza unei frane in fata se pot provoca accidente foarte grave.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la imagine. pot obliga o persoană să șteargă de pe facebook filmarea unei întâmplări din trafic? DenisHoca DenisHoca Am avut un eveniment rutier prin care am evitat un accident, mai exact aveam doua autoturisme în fața mea primul punând brusc frână schimbându-și ... (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu un deces si ranirea altor 5 persoane - demonstrare nevinovatie tiberiu1977 tiberiu1977 Buna ziua, In urma cu un an si jumatate am fost implicat intr-un accident auto soldat cu moartea celuilalt conducator auto,si ranirea altor 5 persoane printre ... (vezi toată discuția)
Relevanța informațiilor înregistrate de camera de bord cris-71 cris-71 Camerele de bord care se montează în mașină au diverse funcții în afară de filmarea propriu-zisă printre care și înregistrarea coordonatelor GPS și ... (vezi toată discuția)