avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... probleme consultanta
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

probleme consultanta

Buna ziua, Intrebarea mea este de fapt o nelamurire. Zilele trecute am trimis mail-uri catre firme de consultanta cu rugamintea de a mi se trimite o oferta pentru consultanta in cadrul programului Start-Up Nation. Una dintre firme, Activ Business Advisor, avea un cost destul de ridicat fata de celelalte firme, ceea ce m-a facut sa pun intrebarea "de ce este costul mai ridicat". Am primit un raspuns care m-a lasat masca, in ultimul mail ajungand sa fiu facut nesimtit pentru ca le cer socoteala legat de preturi si ca le fac lista de preturi. Am gresit cu ceva ca am intrebat asta? Eram nelamurit totusi, de ce celelalte firme au 8000 de lei comision de consultanta iar cei sus numiti, 14.000 de lei. Discutia fiind pe mail, pot sa le fac o plangere?
Buna ziua. Sunt multe firme care ofera consultanta pentru obtinerea finantarilor , inclusiv in programul Start up Nation 2018. Fiecare isi are tariful propriu care si-l motiveaza in diferite moduri. Comportamentul nu este adecvat , intr-adevar, din ceea ce spuneti. Totusi, alegeti o societate care sa va reprezinte in mod corepunzator, luand in calcul si atitudinea si dorinta de a va asista. Cunosc si lucrez cu societati pe partea de consultanta financiara care sunt , intr-adevar, profesionisti si au un comportament corespunzator iar onorariile sunt in plafonul de 8000 lei. Daca doriti sa discutam, ma puteti contacta. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme start-up nation CalinL CalinL Buna ziua. In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service ... (vezi toată discuția)
Avans dat pentru un start up MazdaCX5 MazdaCX5 Buna ziua. In 2020 am depus un dosar pentru un start-up si am dat un avans de 4500 lei firmei care s-a ocupat de dosar. Ulterior, dupa ce programul ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă Nelu79 Nelu79 Bună ziua! Sunt o persoană cu handicap si as dori sa înfințez o firmă prin programul start up Nation și aş dori să vă întreb dacă pot și dacă ... (vezi toată discuția)