avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări costelmihai
                      Utilizator

costelmihai
                      Utilizator                    

FloriDaniela	                   

Buna,
 Sunt licentiata in Stiinte Economice, am terminat ASE-ul, iar la ultimele doua locuri de munca am fost incadrata cu cod COR 263102. Dar la locul actual ... (vezi toată discuția)
	                    FloriDaniela	                   

Buna,
 Sunt licentiata in Stiinte Economice, am terminat ASE-ul, iar la ultimele doua locuri de munca am fost incadrata cu cod COR 263102. Dar la locul actual ... (vezi toată discuția)

Maria.Istoc	                   

Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)
	                    Maria.Istoc	                   

Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)

petu	                   

Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
	                    petu	                   

Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)