avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime

Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De Gestiune. Angajarea s-a efectuat cand era in vigoare Ordinul vechi de aprobare a COR, unde era stipulat expres ca cerinta de studii pentru contabil, doar studii medii. Eu aveam studii superioare economice ori nu studii medii economice sau calitatea de contabil autorizat sau alt curs de calificare in domeniu. Practic din eroare a fost trecut contabil(desi nu eram si nu sunt contabil autorizat sau expert contabil sau doar contabil in baza unei alt curs absolvit si recunoscut)in loc de economist sau contabil sef. Dupa ordinul actual de aprobare a cor, nu mai exista sintagma niveluri de instruire(adica studii medii sau universitare). Se poate repara greseala printr-o corectie in Revisal prin care se corecteaza functia din contabil in economist, contabil sef sau referent de specialitate in contabilitate? Nu modificare, ci corectie. Scopul este doar probarea vechimii in specialitatea studiilor. Angajarea s-a efectuat pe un post cu cerinte de studii medii la acea data(cerinta care nu e obligatorie in prezent conform Ordinului cor) fara a detine calificare pt functie de studii medii in specialitatea contabilitate ci detinând calificare pt functie de studii superioare in specialitate. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contabil sau economist, care sunt diferentele? buna, sunt licentiata in stiinte economice, am terminat ase-ul, ... FloriDaniela FloriDaniela Buna, Sunt licentiata in Stiinte Economice, am terminat ASE-ul, iar la ultimele doua locuri de munca am fost incadrata cu cod COR 263102. Dar la locul actual ... (vezi toată discuția)
Poti lucra la o firma privata in functia de referent? Maria.Istoc Maria.Istoc Eu am studii superioare economice si sefa mea vrea sa ma angajeze ca si referend. Mentionez ca nu am liceul economic ci facultatea.(ca ar fi vrut contabila in ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)