avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Depunere formular 230 cu falsificarea semnăturii mele
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Depunere formular 230 cu falsificarea semnăturii mele

Cineva a depus pe baza de borderou (eu nu am semnat asa ceva) si fara imputernicire ( eu nu am imputernicit pe nimeni sa faca asa ceva) formularul 230. Anaf poate sa-mi spuna cine a facut acest lucru in numele meu? Daca da, ce pot face impotriva acestei persoane care mi-a folosit datele personale fara acordul meu si a facut o semnatura falsa? Ce pot face impotriva Anaf care a acceptat borderou fara imputernicire prin notariat - din 2018 inteleg ca aceasta este necesara. Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
tan1968, utilizator
Cel mai recent răspuns: tan1968 , utilizator 08:27, 11 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru certificatul digital stanciuoana stanciuoana buna ziua pentru noul mod de a transmite decl. 112, adica on line cu semnatura electronica, iti trebuie un certificat digital.In cazul unui adminstrator la o ... (vezi toată discuția)
Se mai depune formularul 230 în 2019, sau se completează și se virează lunar în 2018 de către angajator în cursul anului ? prest prest Buna ziua Formularul 230 se mai poate depune in anul 2019 pt.anul 2018? Sau se completeaza formularul in cursul anului si se vireaza de angajator ... (vezi toată discuția)