avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dupa cat timp se prescrie o amenda?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dupa cat timp se prescrie o amenda?

Buna seara!

In octombrie 2013 am primit o amenda,pe nedrept.Cativa prieteni au facut galagie la o scara de bloc,motiv pentru care a fost chemata politia.Eu ma aflam acolo,dar nu am facut galagie,lucru mentionat si de ei,doar ca ne-a urcat pe toti in duba,ne-a dus la sectie si ne-a dat tuturor amenda,netinand cont de cine si ce a facut.Amenda era de 200-250 ron pentru deranjarea linsitii publice,desi eu nu am facut efectiv nimic,ci stateam pe telefon..A trecut,nu am platit-o,insa acum vreau sa infiintez un SRL si nu stiu daca va fi un impediment aceasta amenda neplatita sau daca s-a prescris intre timp.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 00:11, 12 August 2018
Pai daca nu va apare in debit la taxe si Impozite inseamna ca s-a dus dracului....Oricum e prescrisa la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politie-tulburarea ordinii publice dragandaniel95 dragandaniel95 Buna ziua.Am si eu o mare nelamurire.Acum 2 saptamani in timp ce ma intorceam cu niste amici dintr-o cafenea am fost injurati fara motiv de un grup de 3 baieti ... (vezi toată discuția)
Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal dat in baza legii 61/1991 anna_iuly anna_iuly buna ziua, am primit in urma cu cateva zile un proces verbal in care sunt amendata cu suma de 200 ron dat in baza legii 61/1991 mai exact:13) alarmarea ... (vezi toată discuția)