avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... daune materiale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

daune materiale

Acum aproximativ o luna un individ mi-a distrus masina.A fost politia a intocmit dosar cu martor.As dori sa stiu cam cat dureaza pana cand se inainteza dosarul la instanta. Multumesc.
Dacă Cunoaște-ți autorul infracțiunii de distrugere il puteți acționa dvs direct in civil .
Dacă Cunoaște-ți autorul infracțiunii de distrugere il puteți acționa dvs direct in civil .
De obicei cercetarea penală durează destul de mult.
Într-adevăr, dacă îl CUNOAȘTEȚI pe autorul faptei puteți intenta o acțiune în răspundere civilă delictuală, dezavantajul în acest context fiind acela că va trebui să timbrați.
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
In civil va trebui sa timbrati la valoarea pretentiilor in penal poate dura si ani pana la solutionarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am o intrebare dan_bcdro dan_bcdro cand cineva iti distruge masina cu parul si cu piatra poti cere sa-ti plateasca acea masina sau doar o va repara cu piese second si chit? sau ramai cu ... (vezi toată discuția)
Despre o revedicare privind uciderea unui cal petraru petraru unde si cum pot sa reclam si sa revendic daune privind uciderea unui cal (vezi toată discuția)
Mașină distrusă oandrei43 oandrei43 Salut,recent un tip mi-a spart 3 geamuri de la masină,luneta și un geam mai mic plus 3 portiere care sunt îndoite si câteva zgârieturi,,tipul era sub ... (vezi toată discuția)