avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj la 7 ani dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj la 7 ani dupa divort

Parintii mei au divortat acum 7 ani fara a face partajul(un apartament). Mama mea doreste sa faca partajul, dar nu are jumatate din suma ptr ai da tatalui acea sulta.Se poate vinde apartamentul si sa se imparta banii jumate jumate chiar daca tatal nu vrea?Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 01:29, 27 Martie 2006
Copiii nu au nici un drept asupra bunurilor dobandite de parintii lor decat in cazul decesului acestora. Singurul drept pe care il puteti solicita este plata unei pensii alimentare, daca sunt indeplinite conditiile.
revin din nou cu o intrebare: pensie alimentara in cazul in care suntem majori?mii de multumiri
depinde de varsta si daca va continuati studiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sorif sorif As dori sa stiu cum se imparte legal un apartament, dupa divort, in conditiile in care eu am si copilul in ingrijire, care este procentul din valoarea lui care ... (vezi toată discuția)
Partaj divort Dascalu7 Dascalu7 Buna Ziua, va rog, in cazul unui divort cum se face partajul in cazul cand exista un minor ( 16 ani) in intretinerea unuia din soti, respectiv a mamei. ... (vezi toată discuția)
Acte doveditoare guest2 guest2 Buna seara In cazul unui partaj, daca nu exista acte doveditoare a proprietatii bunurilor cumparate in timpul casatoriei , acestea mai pot fi bagate la ... (vezi toată discuția)