avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Cat zice legea sa se puna poprire pe salariu,au dreptul sa iti opreasca tot salariu ?
Cel mai recent răspuns: laurentziu_stefan10 , utilizator 12:08, 13 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt ai multe credite dar am inteles de la seva mea ca e de la unul singur si vor tot salariu oprit si inca nu mi-a virat salariu ca a zis ca poate reuseste sa vb cu ei să imi oprească o suma mai mica si am si eu nevoie de bani va dati seama am 2 copii si nu pot lucra degeaba măcar mai putin nici nu am zis nimic Ca sa nu imi oprească dar nu tot salariu ca nu imi pot permite un avocat ca sa imi rezolve problemele ca lucrez pe 1140 lei atata iau bani (salariu)

Cabinet Avocat Catalina Matei a scris:

Se poate popri pana la jumatate din veniturile nete daca sunt mai multi creditori care executa debitorul.

Deci la unu singur ar trebui sa oprească mai putin de jumate ai sa mai iau salariu si daca sunt mai multi credtitori sa se împartă salariu meu jumate intre creditori si jumatate sa imi ramana mie nu-i asa (am inteles bi e )

Cabinet Avocat Catalina Matei a scris:

Se poate popri pana la jumatate din veniturile nete daca sunt mai multi creditori care executa debitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire 1/2 din salariu anamariapitulice anamariapitulice Buna ziua! Am 3 dosare de executare silită mi se opreste jumătate din salariu net. Salariul meu este de 2000 lei ,am un copil de 10 ani in în ... (vezi toată discuția)
Datorii banca!!!! ContSters229140 ContSters229140 Buna ziua! am niste rate neplatite la banca de 2-3 ani .... cat la suta din salariu poate sa imi opreasca daca imi pune poprire....poate sa imi ia tot ... (vezi toată discuția)
Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)