avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... competente
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

competente

dupa absolvirea unui curs ssm de 224 ore,persoana respectiva poate efectua audit ssm?daca da ,de care
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:59, 13 August 2018
La ce curs va referiti ? In Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare se recunosc cursurile din domeniul ssm organizate pe parcursul a 40/ 80/ 180 de ore. Se au in vedere studiile de masterat si de doctorat in domeniul ssm.
Auditor in domeniul managementului sanatatii si securitatii ocupationale, in conceptul SR OHSAS 18001 poate fi numai persoana/ firma care este acreditata cu diploma de catre organismul de acreditare din domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat ohsas 18001 utc utc Buna ziua, ce prevede certificatul OHSAS 18001, sau care este legislatia in domeniul sistemelor de management a securitatii si sanatatii ... (vezi toată discuția)
Inspector ssm sisica sisica Buna ziua ! Am absolvit un liceu teoretic, am terminat facultateade Stiinte Economice (momentan sunt economist) si acum m-am inscris la un master la ... (vezi toată discuția)
Abilitare serviciu extern ssm leonnschi leonnschi Buna ziua, Am incercat sa abilitez ca serviciu extern SSM firma pe care o am si am primit raspuns negativ de la ITM pe motiv ca nu am experienta de 5 ani ... (vezi toată discuția)