avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... coasigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

coasigurare

pot fi coasigurat dupa mama mea?
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 09:22, 11 Noiembrie 2009
Buna! Nu inteleg intrebarea!
Buna ziua.
Da ,exista acele asigurari family produse ce le detin unele societati de asigurari in care sunt inclusi membri familiei .
Cu respect,Alexa...
sotul meu nu mai lucreaza si nu are nici somaj. eu nu am lucrat. dar mama lucreaza de 30 de ani intr-o fabrica si mi s-a spus ca as putea fi coasigurat dupa ea. se poate?
Doamna ca sa putem raspunde,trebuie sa ne spuneti despre ce fel de asigurare este vorba?Nu vad legatura intre sotul dvs.,dvs. si mama dvs.
Daca ne dati mai multe detalii ....

Cu respect,Alexa...
Coasiguratul - Act de identitate si un document care atesta calitatea de asigurat a persoanei in intretinerea careia se gaseste coasiguratul, document care sa ateste relatia de rudenie sau casatorie, declaratie pe proprie raspundere ca nu realizeaza venituri impozabile sau document eliberat de organul fiscal teritorial din care sa rezulte ca nu realizeaza venituri impozabile si declaratie pe proprie raspundere a persoanei asigurate prin care declara ca are in intretinere persoana coasigurata. Pot fi coasigurati numai urmatoarele categorii de persoane sotul, sotia si parintii fara venituri proprii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate.
Sper ca te referi la asigurarile de sanatate si in ce conditii poti beneficia de servicii medicale in calitate de coasigurat.

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate Dorin Padureanu Dorin Padureanu Daca sotia mea isi face asigurare de sanatate ( plateste lunar 50 lei,nu are venituri si nici eu ) pot beneficia eu si copilul meu de 20 de ani de ea. ... (vezi toată discuția)
Cine beneficiaza de asigurare cass gabriela06072002 gabriela06072002 Buna ziua. Recunosc ca imi este o oarecare jena pentru intrebarea care urmeaza s-o pun. De asemenea recunosc ca nu cunosc legislatia in domeniu. Dar imi aduc ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala kiyosaki kiyosaki Eu sunt angajat. Sotia nu lucreaza si vrea sa beneficieze de servicii medicale. Care sunt caile de a beneficia de servicii medicale in calitate de asigurat? (vezi toată discuția)