Constantin Vera 
	    	Contabil

Constantin Vera 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 Mticu	                   

Buna ziua, 
Va rog să mă ajutați cu o informație. Am înmatriculat o mașină în 2011 și am platit taxa aferentă la Târgu Jiu, acolo unde aveam ... (vezi toată discuția)
	                    Mticu	                   

Buna ziua, 
Va rog să mă ajutați cu o informație. Am înmatriculat o mașină în 2011 și am platit taxa aferentă la Târgu Jiu, acolo unde aveam ... (vezi toată discuția)

alexandru8	                   

Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)
	                    alexandru8	                   

Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)

StoicaGeorge	                   

Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid.
 Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
	                    StoicaGeorge	                   

Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid.
 Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)