avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin in alt judet, CF fara adresa.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin in alt judet, CF fara adresa.

Buna ziua,

Am si eu o mica problema si mi-ar prinde bine putin ajutor sau o lamurire.

As dori sa imi schimb buletinul in alt judet pentru a beneficia de un anumit program regional. (locuiesc deja in acel judet dar nu vreau sa imi fac mutatie sau alt act), vreau direct buletin dar mai repede daca se poate.
Problema este in felul urmator,
Urmeaza sa imi fac o casa, am scos CF-urile si in zilele urmatoare depun actele pentru Certificatul de Urbanism si de indata ce vine si autorizatia in 3 luni va fi gata si casa (pana in iarna este gata sigur).
In situatia de fata, pe CF-uri nu este trecuta o adresa, de ce documente am nevoie pentru a stabili adresa sa imi pot face buletin. (am inteles ca se poate face buletin indiferent ca este sau nu casa terminata).
Oare in Certificatul de Urbanism se aloca si adresa ? (este acel certificat suficient impreuna cu contractul de vanzare - cumparare pe teren si titlu de proprietate) ?

Multumesc anticipat!
O zi buna!
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
00Renovatio, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot primi pensia la alta adresa? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua. Am doua imobile in acelasi judet, avand domiciliul stabil pe adresa unuia dintre ele. Cum as putea primi pensia prin Posta pe adresa celuilalt ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil consturctie casa - comisia de circulatie gabrieladf gabrieladf Am in proprietate un teren pe care vreau sa construiesc o casa. Am scos certificat de urbanism, se poate construi fara probleme chiar si bloc. Am obtinut toate ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie oanacris oanacris buna ziua am si eu o mare problema parinti mei au construit o casa acum 10 ani p+m pt care nu au scos autorizatie de constructie in 2005 au scos un certif ... (vezi toată discuția)