Adrian  Sulea 
	    	Consultant credite si finantari

Adrian  Sulea 
	    	Consultant credite si finantari	    

Adrian  Sulea, Consultant credite si finantari
 Adrian  Sulea, Consultant credite si finantari 	
			~ final discuție ~
 Lucialucretia	                   

Bună seara! Daca sunt căsătorită de 22de ani casă a fost făcută înainte de căsătorie și pământul de sub casă soțul îl are moștenire,  eu am ... (vezi toată discuția)
	                    Lucialucretia	                   

Bună seara! Daca sunt căsătorită de 22de ani casă a fost făcută înainte de căsătorie și pământul de sub casă soțul îl are moștenire,  eu am ... (vezi toată discuția)

gigelas	                   

Cetateanul X,construieste o casa,in anul 1957,fara autorizatie de constructie (cica,pe atunci nu prea existau astfel de autorizatii).
   In 1958,se ... (vezi toată discuția)
	                    gigelas	                   

Cetateanul X,construieste o casa,in anul 1957,fara autorizatie de constructie (cica,pe atunci nu prea existau astfel de autorizatii).
   In 1958,se ... (vezi toată discuția)

corbu_ciprian	                   

Este vorba despre o casa construita de catre el si ea impreuna, insa cu doi ani inainte ca acestia sa se fi casatorit. Autorizatia de constructie este pe ... (vezi toată discuția)
	                    corbu_ciprian	                   

Este vorba despre o casa construita de catre el si ea impreuna, insa cu doi ani inainte ca acestia sa se fi casatorit. Autorizatia de constructie este pe ... (vezi toată discuția)