avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxe
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxe

Buna ziua. Detin o firma care pe certificatul constatator scrie ca desfasor activitate de birou. Noi nu am desfasurat niciodata activitate de birou sau sa decontam cheltuielile cu sediul. Intrebarea este: poate proprietarul apartamentului sa depuna o cerere pe propria raspundere ca nu am desfasurat activitate la sediu. Firma este din 2015
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 13:56, 16 August 2018
Buna ziua,

Varianta care cred ca va intereseaza este sa obtineti un document oficial din care sa reiasa ca nu desfasurati activitate la sediu.

Depuneti mentiune la ONRC ca nu desfasurati activitati de birou la sediul social. In cazul asta e util sa declarati ca desfasurati activitati in afara sediului social si a sediilor secundare bifand pct 4.3.4din declaratia model 3 : [ link extern ]

Redactati o AGA in care actualizati informatiile ref la autorizare CAEN uri active ptr activitati desfasurate la terti, activati CAEN urile ptr activitati in afara sediului , punctelor de lucru. AGA impreuna cu declaratia model 3 si imputernicire, le depuneti la ONRC. In noul constatator o sa scrie ca nu desfasurati activitate la sediu si va fi documentul in baza caruia puteti si demnostra asta la ANAF de ex.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2018
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare anidar anidar Buna ziua, Recent am apelat la un avocat pentru infiintarea unei societati comerciale. In afara faptului ca pretul initial nu a fost cel real (mi s-au mai ... (vezi toată discuția)
Firma consultanta tehnica Doresc sa infiintez o firma de consultanta tehnica. Sediul o sa-l declar la o ruda. daca trec sediu social fara activitate asta inseamna ca nu trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)