avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Accident auto cu vătămare corporală în Italia. Ce ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Accident auto cu vătămare corporală în Italia. Ce trebuie să facă victima ca să primească despăgubiri?

Buna ziua. În această perioadă data de 5 august fratele meu plecat în Italia a fost accidentat de către un italian. În vehicul fiind el o femeie însărcinată cu soțul ei si șoferul. Singurul rănit și destul de grav a fost fratele meu care a fost nevoit să se opereze acum recuperandu-se. Ce trebuie făcut ca să primeasca despăgubiri si unde trebuie să meargă? Nu au părăsit locul accidentului până a venit politia s-a făcut ancheta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto in italia bulbarro bulbarro Buna ziua.Anul trecut am avut un accident in italia, eram in vizita la un prieten italian si o masina a intrat in noi din spate.Am facut toate actele necesare ... (vezi toată discuția)
Proces - schimbare domiciliu minori annemon annemon Buna seara,va rog frumos,doresc niste lamuriri,inn legatura cu un proces minori.In anul 2009,am divortat de fosta sotie,am castigat procesul de incredintare ... (vezi toată discuția)
Despagubire polita asigurare straina tea_dea tea_dea Buna ziua Tatal meu a fost impkicat ieri intr-un accident rutier. Vinovatul este un avocat italian care a incercat initial sa cada la intelegere cu soferul ... (vezi toată discuția)