ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

IonPopescu-B 
	    	Utilizator

IonPopescu-B 
	    	Utilizator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Ce este de facut? Sa stau sa-mi astept amenzile(de neprezentare si parcare ilegala) in posta, sau pot sa le clarific la consulat, ambasada? Prefer sa platesc o amenda la jumatate decat 2 intregi. Masina este si ea inregistrata in afara Romaniei.
 latka, utilizator
 latka, utilizator 	
			~ final discuție ~
 Bogdan1995	                   

Am primit o invitatie auto pentru ca am parcat aparent ilegal (cu toate ca nu era niciun indicator care restrictiona stationarea in zona respectiva). Pe ... (vezi toată discuția)
	                    Bogdan1995	                   

Am primit o invitatie auto pentru ca am parcat aparent ilegal (cu toate ca nu era niciun indicator care restrictiona stationarea in zona respectiva). Pe ... (vezi toată discuția)

Maryus1986	                   

Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt o parcare neparlamentara. 
Dacă merg, imi vor face pv pe baza datelor înregistrate si automat ... (vezi toată discuția)
	                    Maryus1986	                   

Am primit o somatie de a merge la sediul poliției locale pt o parcare neparlamentara. 
Dacă merg, imi vor face pv pe baza datelor înregistrate si automat ... (vezi toată discuția)

Georgia das	                   

Bună ziua, am găsit pe parbrizul mașinii o invitație la sediul Poliției Locale Brașov  pt lămuriri deoarece am parcat neregulamentar. Mașina era într ... (vezi toată discuția)
	                    Georgia das	                   

Bună ziua, am găsit pe parbrizul mașinii o invitație la sediul Poliției Locale Brașov  pt lămuriri deoarece am parcat neregulamentar. Mașina era într ... (vezi toată discuția)