avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Am o firmă care deocamdată nu are activitate. ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Am o firmă care deocamdată nu are activitate. Trebuie depusă declarația pentru impozit?

Am o firma care deocamdata nu are activitate, as vrea sa stiu daca trebuie depus declaratia pentru impozit, si daca po deoune declaratia online si unde?
Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 20:41, 18 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie depusa.

Informatii aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
Buna ziua "Bartulov Pavel-Alexandru".

1. Atata timp cat nu inregiatrati la ORC "suspendarea temporara a activitatii",
raspunsul este : DA.

2. Studiati site-ul ANAF.

Succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 din soft pdf DianaDiaconu123 DianaDiaconu123 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa depun declaratia 100 pt impozit pe venitul microintreprinderilor pt trimestrul 1/2014 si ... (vezi toată discuția)
Firme inactive. igor_drangoi igor_drangoi Unde as putea gasi o lista cu firme inactive, pentru a evita activitatea cu una dintre ele? (vezi toată discuția)