avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesirea din tara a minorilor insotiti de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesirea din tara a minorilor insotiti de mama...custodie comuna

Buna ziua. Sunt mama a doi copii, divortata, custodia este comuna, Copiii au domiciliul la mine,nu este stabilit in sentinta un program de vizita. Daca vreau sa ies din tara am nevoie de acordul tatalui?Daca le fac pasaport am nevoie de acordul lui? Dar in cazul in care imi schimb domiciliul in alta tara?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 19:15, 17 August 2018
Nu ai voie sa iei nicio decizie fara acordul tatalui.
Daca ar fi asa, atunci si tatal ar putea sa ia copii si sa plece cu ei in strainatate unde vrea el.
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu in strainatate cu copil minor avand custodie comuna. ContSters350644 ContSters350644 Buna seara.Am nevoie de un sfat pt a stii ce am de facut. Sunt divortata si am 2 copii minori..eu si tatal copiilor avand custodie comuna , divortul a avut ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara minori - perinti divortati anca31 anca31 Buna ziua, Va rog daca aveti timp sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa va prezint următoarea situaţie - sunt divorţată de 2 ani şi am doi copii ... (vezi toată discuția)
Drepturile parintelui cu , cutodie emiliapetre emiliapetre SINT O MAMA CU 2 BAIETI MINORI PE CARE DORESC SA AI IAU CU MINE INAFARA TARIII . AM CUSTODIA COPIILOR SI AS DORI SA STIU CE SE POATE INTIMPLA DACA ,COPIII NU ... (vezi toată discuția)