avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPTUL DE PROPIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPTUL DE PROPIETATE

In urma divortului am revenit la numele de fata.Voi intimpina greutati la vinzarea ap. dobindit in timpul casatoriei ca fiind propietatea pe numele amindorura?trebuie sa fac acte legalizate pentru ap. pina nu schimb CI.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:10, 19 August 2018
Nu.
Veti prezenta la notar si hotărârea de divort, din care rezulta ca ati revenit la numele anterior, iar cnp ul dvs e acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa divort AdrianaMS AdrianaMS Dupa finalizarea procedurii de divort am ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste partajul. Acest lucru insemnand ca am convenit ca apartamentul - bun ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele anterior casatoriei, nume pastrat de la o casatorie anterioara! Meea_M Meea_M Buna ziua, \\"Legea spune Art. 383 Numele de familie după căsătorie (1) La desfacerea căsătoriei prin divorţ, soţii pot conveni să păstreze numele ... (vezi toată discuția)
Castig partaj loricica79 loricica79 am cump in 99 un ap cu chitanta de mana de la o persoana cand am divortat de fostul sot am castigat ap la partaj cu diferite probe si martori....am hotarare ... (vezi toată discuția)