avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume dupa divort

Dupa finalizarea procedurii de divort am ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste partajul.
Acest lucru insemnand ca am convenit ca apartamentul - bun comun sa fie trecut pe numele meu, urmand ca in urmatoarele zile sa ne prezentam la notar pentru semnarea contractului.
Intrebarea mea...o sa intampin probleme datorita faptului ca dupa divort nu mi-am schimbat INCA buletinul.
Precizez ca in urma sentintei trebuia sa revin la numele anterior casatoriei.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 15:41, 12 Iunie 2009
s-ar putea sa aveti probleme deoarece notarul va trebui sa va treaca in acte cu numele pe care il aveti acum, in urma hotararii iar cand ii veti prezenta CI el va observa alt nume.
daca hotararea de divort este irevocabila, nuami atunci puteti face demersuri pentru schimbare CI altfel nu .
la notar chiar daca veti prezenta acea hot de div daca nu este definitiva si irevocabila deci daca nu poarta aceste mentiuni nu are valabilitate.
sfatul meu asteptati sa devina hotararea de divort irevocabila mergeti face cuvenitele mentiuni de legalizare a acesteia va faceti CI cu numele nou si apoi mergeti la notar .
av d homeag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)
Definitiv =irevocabil sweet sweet Va rog frumos sa imi spuneti definitiv inseamna si irevocabil?Am o sentinta de divort cu incredintarea spre crestere a fiicei mele .la finalul sentintei scrie ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din tara a copilului minor dupa divort ioanac76 ioanac76 In urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat mie prin hotarare definitiva si irevocabila.Pentru a parasi teritoriul Romaniei am nevoie de ... (vezi toată discuția)